Elinstallation, reparation og service

Hos Søborg El & Teknik ApS kan vi udføre både små og store opgaver der vedrører elektriske installationer, hvad enten det drejer sig om montering og installation, reparation eller service. Vi står klar til at udføre arbejdet, når det gælder alt fra udskiftning af en eltavle og fejlfinding på elektriske installationer til tilslutning af strøm i en tilbygning.

 

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og derfor kan du trygt lade os om at tage hånd om dine elinstallationer. Har du brug for rådgivning om dine installationer, står vi naturligvis også klart til at dele ud af vores ekspertise.

energibesparende lys

Energibesparende lys

Søborg El & Teknik ApS tilbyder rådgivning om og opsætning af energibesparende lys, hvis du ønsker at bidrage til at passe på vores klima og samtidig opnå et lavere elforbrug. Uanset om det handler om en enkelt lampe i dit private hjem eller en komplet energibesparende løsning på din arbejdsplads, så står vi klar til at hjælpe dig.

 

Vi er eksperter inden for energibesparende belysning, og vi deler med glæde ud af vores viden om emnet, så du ender med den helt rette løsning for dig. Hvad enten det drejer sig om loftslamper, lysdæmpere, lyssensorer eller noget helt fjerde, så har vi et forslag til en kvalitetsløsning, der passer dine behov.

Netværksinstallation

Netværksinstallation

Hos Søborg El & Teknik ApS tilbyder vi at trække kabler, levere og montere store og små netværksinstallationer for både private og erhverv. Vi tilbyder ligeledes at gennemteste og fejlfinde din netværksinstallation for fejl og mangler, så du er sikret, at den fungerer optimalt og upåklageligt.

 

Især hos virksomheder er der høje krav til driftssikkerheden. Et velfungerende netværk, der kører uden problemer, er alfa og omega for at kunne arbejde effektivt online. Vi hjælper dig ved at sørge for en sikker og effektiv forbindelse, der øger din datasikkerhed og beskytter mod driftsnedbrud, hackerangreb og udfald i forbindelsen.

Dørtelefonanlæg

Dørtelefonanlæg

Søborg El & Teknik ApS tilbyder at montere, installere og servicere port- og dørtelefonanlæg for både private, virksomheder og boligforeninger. Uanset om du skal have installeret et nyt dørtelefonanlæg eller have udført fejlfinding på eller repareret det eksisterende, så står vi klar med kvalitetsløsninger, der er tilpasset dine specifikke behov.

 

Vi tilbyder skræddersyede løsninger og serviceaftaler, så vi sikrer os, at løsningen lever op til dine forventninger og behov. Vi sørger for, at installationerne er driftsikre og fungerer som de skal i mange år frem, og vi sætter dig godt ind i de nye dørtelefonanlæg med grundig vejledning.

Alarminstallation

Alarminstallation

Hos Søborg El & Teknik ApS kan vi hjælpe med at skabe tryghed i dit hjem eller i din virksomhed ved at montere, installere og servicere alarmsystemer. Vi sørger for at programmere alarmen, så den passer til dine behov, og for at sætte dig ind i, hvordan alarmen virker. Alt du selv skal gøre, er at huske din kode.

 

Det er alfa og omega for os, at du ender med en løsning, der opfylder dine behov og lever op til dine forventninger, og derfor står vi altid klar med rådgivning om de forskellige typer af alarmsystemer, hvad enten det drejer sig om brandalarmer, tyverialarmer, hjemmealarmer eller noget fjerde.

Installation af hårde hvidevarer

Installation af hårde hvidevarer

Søborg El & Teknik ApS kan hjælpe dig med installation, reparation og service på alle typer hårde hvidevarer, uanset om du skal have udskiftet din indbygningsovn, monteret en af ny opvaskemaskine eller have udført service på dine eksisterende hvidevareinstallationer.

 

Når du lader os om at installere dine hårde hvidevarer, er det en autoriseret elinstallatør, der udfører opgaven. På den måde kan du vide dig sikker på, at installationen foretages korrekt og sikkerhedsmæssigt forsvarligt efter gældende regler samt professionelt med øje for kvaliteten.

Eleftersyn

Eleftersyn

Hos Søborg El & Teknik ApS står vores professionelle elinstallatører klar til at gennemgå din boligs elinstallationer med det formål at undersøge, om de er sikkerhedsmæssigt forsvarlige og lever op til gældende regler. Det kan for eksempel være i forbindelse med salg af bolig, at du har brug for et eleftersyn, eller blot når du ønsker et overblik over eventuelle fejl og mangler i dine installationer.

 

Ved et eleftersyn gennemgår vi blandt andet eltavlerne, tilslutningen af hårde hvidevarer, HPFI-relæet samt stik og stikkontakter. Eleftersyn resulterer i en rapport, hvori det fremgår, om der skal foretages reparationer, eller om installationerne er sikre.

Totalinstallation

Totalinstallation

Søborg El & Teknik ApS tilbyder at stå for totalinstallation, hvor vi står for installation af alt lige fra belysningsanlæg og installation af hårde hvidevarer til netværksinstallationer og alarmsystemer. Uanset om elinstallationerne skal udskiftes og fornyes eller alt skal installeres fra ny, så står vi klar til at hjælpe.

 

Vi står klar til at tilbyde vores rådgivning om totalinstallation i forbindelse med dit renoverings- eller byggeprojekt, og ingen opgave er for lille eller for stor til os.